Презентація нової збірки Юлії Манойленко у Лубнах

11 серпня у Публічній бібліотеці ім. В.Малика відбулася творча зустріч з поетесою Юлією Манойленко. Цього разу наша землячка презентувала чергову поетичну збірку під назвою "Облачення суцвіть", що побачила світ минулого року.

За свої творчі здобутки Юлія Манойленко нагороджена багатьма літературними преміями, адже в арсеналі авторки вже 9 збірок. Вже багато років поспіль улюблена багатьма поетеса підтримує національний стиль в одязі. Тож і цього разу вона потішила друзів та поціновувачів творчості, вбравшись так, як колись вдягалися українські жінки.

Цього дня надзвичайно обдарована землячка поділилася історією написання деяких власних поезій та зачитала їх. Багато з них присвячені нашим захисникам, мальовничій природі Полтавщини, роздумам про долю України.

Привітали Юлю Манойленко у рідних Лубнах заступник начальника управління культури та мистецтв Оксана Радченко, голова літоб'єднання ім. О.Донченка, член НСПУ Олександр Міщенко, директор Публічної бібліотеки ім.В.Малика Валентина Сьомак, письменниця Раїса Плотникова, архітектор Ірина Казакова колишні колеги авторки Наталія Циганок та Тамара Дяченко,  а також колежанки Наталія Колісніченко, Лариса Назаренко та інші.

Порадували авторку презентованої книги "Облачення суцвіть" та присутніх на творчій зустрічі вихованки ЦДЮТУМ Дарія Запорожець та Дарія Борелюк, які зачитали кілька поезій Юлії Манойленко. Захід залишив по собі багато щирих, світлих та добрих емоцій.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови