Вчилися медики

18 серпня з ініціативи управління охорони здоров’я виконавчого комітету Лубенської міської ради для працівників закладів охорони здоров’я Лубенської територіальної громади відбулася нарада-тренінг, яку провела Громадська організація «Асоціації саперів України». Говорили про захист цивільного населення в зоні військових ді. Детально розглянули й обговорили питання про дії під час обстрілів та повітряної тривоги, ядерної загрози та мінної небезпеки.

Основною метою тренінгу було інформування працівників закладів охорони здоров’я Лубенської територіальної громади про дії у надзвичайних ситуаціях.  Під час навчальної сесії досвідчені інструктори АСУ допомагали сформувати у слухачів відповідне мислення та змінити поведінку на безпечну при можливому зіткненні із бездоглядними та підозрілими предметами, що можуть бути вибухонебезпечними.         

Дякуємо громадській організації «Асоціація саперів України» за отриману інформацію, яка на сьогоднішній день вкрай важлива, гарно структурована та доступно викладена.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови