Благодійність. Не зупиняємося на досягнутому

Минулий тиждень у філіях Центру культури і дозвілля знову був насиченим. Самих тільки благодійних заходів відбулося аж сім! Загалом на них було зібрано 32 тисячі 598 гривень.

У Засуллі відбувся благодійний концерт за участю аматорів Засульського і Вовчицького СБК «Віримо в людей», під час якого збирали кошти на дороговартісну операцію воїну ЗСУ, жителю с. Вовчик Сергію Гречці.

 Благодійний концерт-ярмарок на підтримку ЗСУ за участі творчих колективів Литвяківського та Снітинського СБК "Живу, люблю і дихаю тобою - моє найкраще місце на землі" відбувся у Литвяках. У програмі заходу:  дитяча розважальна програма за участю аніматорів "ПАТІсон кідс клаб", фотозони, продаж домашньої випічки, козацька каша, лотерея.

 Концерт-ярмарок, смачну кашу та лотерею підготували і для жителів Хорошків. Також тут збирали продукти харчування для ЗСУ.

 На лікування та подальшу реабілітацію тяжко пораненого воїна-земляка Геннадія Максимця збирали кошти у філіях Михнівський СБК та Тернівський СК. Тут відбулися благодійні концерти за участі аматорів сцени.

Філія Новаківський СБК приймала з благодійним концертом народний хор "Оберіг". Колектив приймали з ентузіазмом та вдячністю. Християнський захід "Господи, спаси і захисти" на підтримку ЗСУ відбувся у філії Солоницький СБК.

Жителі та гості села Вищий Булатець переглядали фільм на свіжому повітрі під зоряним небом.

У філіях Войнихівський СБК та Солоницький СБК традиційно грали в шахи, шашки й теніс. Також у цих двох закладах молилися за мир в Україні. Тут відбулися дитячі християнські заходи. Діти завзято брали участь у конкурсах та іграх, слухали цікаві історії, ласували смаколиками.

Секретні "соління для героїв" цілий день готували учасники хорового колективу "Посулля" (філія Засульський СБК). Неймовірно смачні, хрусткі огірки, помідори і капуста вже прямують на передову.

Традиційне засідання жіночого клубу "Любисток" (філія Солоницький СБК), як завжди, не обійшлося без пісень. Також тут постійно працює справжній конвеєр з виробництва сіток-оберегів для ЗСУ. Жінки й чоловіки самовіддано працюють задля нашої перемоги.

Пісня перемоги близько!

Далі буде…

#cільські_оповідки

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови