Рятувальники попереджають

Рятувальники Лубенського району продовжують проводити рейди з метою попередження пожеж в екосистемах та загибелі громадян на водних об’єктах.

З метою запобігання виникнення пожеж у екосистемах, рятувальники провели профілактичні бесіди з місцевими мешканцями, які мешкають в населених пунктах та з любителями відвідати лісові масиви Лубенського району.

Під час спілкування з громадянами рятувальники розповідали про заборону спалювання сухої трави, сміття, роз’яснювали про відповідальність за такі дії. Наприкінці бесід рятувальники вручали пам’ятки та листівки з основними правилами пожежної безпеки. Така робота проводиться з метою донесення до громадян важливості дотримання елементарних правил пожежної безпеки.

Також фахівці служби порятунку відвідали місця відпочинку громадян поблизу водойм. Відвідувачам розповіли про основні причини нещасних випадків на воді й нагадали, що забороняється купання в необладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані. Для того, щоб люди не забували основні правила безпечної поведінки на воді рятувальники вручали тематичні пам’ятки і листівки.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови