Вітаємо з Днем знань!

Шановні освітяни, школярі, студентство громади, батьки та всі, хто причетний до освітнього процесу!

День Знань, який за календарем настає традиційно 1 вересня, вдруге цього року буде відбуватися в умовах повномасштабних військових дій, а отже, знову буде складним й напруженим.

28 серпня Рада оборони Полтавської області заборонила проведення будь-яких урочистих (масових) заходів з нагоди початку нового 2023-2024 навчального року у закладах освіти області. Проте ніщо не може завадити продовженню навчально-виховного процесу, адже учнівсько-педагогічні колективи Лубенської громади довели, що ніякі намагання ворога не здатні зламати дух українського народу та його віру в нашу спільну перемогу.

Коли було необхідно, у приміщеннях загальноосвітніх та вищих закладів І-ІІ ступенів акредитації організовувались Пункти незламності, надавався тимчасовий прихисток громадянам із постраждалих від рук окупантів областей, проводилися благодійні заходи на підтримку Збройних Сил України. Пишаємося й тим, що до мережі освітніх закладів громади приєднався Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, що також сприятиме розвитку та покращенню якості освіти Лубенської громади.

Під сигнали повітряних тривог наші учні продовжували навчатися в режимі он- та офлайн, не припиняючи освітній процес, перемагати в предметних олімпіадах, успішно захищати наукові роботи в Малій академії наук, а також у творчості та спорті. Випускники наших шкіл стали студентами кращих вищих навчальних закладів держави. Багато з них разом з викладачами стали на захист України.

Тож бажаємо успішного старту на черговій сходинці до вершини знань! День Знань завжди особливий і зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. 

Зичимо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини та досягти омріяної мети під мирним небом України. Нехай новий навчальний рік відкриє перед молоддю й нові горизонти, вчителів надихне успіхами їхніх вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей.

З Днем знань!

Мирного та успішного навчального року!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови