Щодо ситуації, яка склалася з пільговим перевезенням учнів закладів загальної середньої освіти міста Лубен у дні навчань

З огляду на те, що чинним законодавством України не передбачено  перевезення учнів шкіл на пільгових умовах,  та враховуючи значну соціальну потребу, на виконання рішення виконкому від 26 січня 2022 року № 9 виконавчим комітетом Лубенської міської ради було укладено Меморандум про соціальне співробітництво у сфері надання послуг пасажирських перевезень у місті Лубни з фізичними особами - підприємцями Воликом Дмитром Васильовичем та Тараненком Олександром Миколайовичем, яким було передбачено пільгову вартість проїзду учнів в маршрутному транспорті по місту Лубни у дні навчання.

З метою вирішення проблемної ситуації та забезпечення перевезення учнів міста на пільгових умовах виконавчим комітетом ведеться робота з перевізниками щодо виконання умов вказаного меморандуму та відновлення пільгових перевезень школярів. Наразі від перевізників не надійшло відповіді щодо їх позиції з цього приводу. Про результати перемовин буде повідомлено додатково.

Сподіваємося на розуміння перевізниками ситуації, що склалася, та розраховуємо на їх соціальну відповідальність і позитивне вирішення проблемної ситуації.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови