Зустріч ветеранів органів самоврядування

12 вересня у приміщенні виконкому відбулася зустріч ветеранів органів місцевого самоврядування з Лубенським міським головою Олександром Грицаєнком. Такі спілкування очільника громади зі старшим поколінням напередодні відзначення Дня міста вже давно стали доброю традицією, що символізує єднання та міцний зв’язок поколінь.

Серед запрошених – сивочолі мешканці громади поважного віку, переважна більшість в минулому очолювали підприємства та організації, пам’ятають різні часи, непрості етапи становлення та розвитку громади, багато важливих та знакових подій з життя Лубенщини. Тож присутні на заході згадали добрі часи та поділитися приємними спогадами.

Лубенський міський голова, спілкуючись зі старшим поколінням у невимушеній атмосфері, розповів про будні органів місцевого самоврядування, про досягнення у соціально-економічній, промисловій сфері, про впровадження різних цікавих проєктів та програм, про підтримку ЗСУ та нашого добровольчого формування територіальної громади, діяльність волонтерських організацій та різних благодійних фондів.

З гордістю говорив Олександр Петрович про успіхи освітньої галузі, адже, попри повномасштабну війну та інші загрози, у загальноосвітніх закладах не припинявся навчально-виховний процес, хоч проводився він у різних формах. Проінформував також про позитивні зрушення в медицині, комунальній, соціальній та інших сферах життєдіяльності громади.

На різні питання стосовно нарахування субсидій відповів начальник управління соціального захисту населення Віктор Щербак. Загалом зустріч була позначена теплими, емоціями та довірливою атмосферою.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови