Вітаємо з Днем рятівника!

З нагоди відзначення Дня рятівника Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко привітав працівників Лубенського районного управління головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області та інших причетних.

Адже це офіційне свято, яке в Україні щорічно святкують 17 вересня. Воно було встановлене 12 вересня 2008 року указом Президента України на підтримку ініціативи громадськості та Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

День рятівника святкують працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадяни, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

Вітаючи присутніх, Олександр Грицаєнко зокрема зазначив, що це свято об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги - забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії.

 А з початку повномасштабної війни російського агресора проти України саме рятувальники робили все можливе й неможливе, ліквідовуючи наслідки ворожих атак, від яких страждала критична інфраструктура, мирне населення, тварини та навколишнє середовище.

Міський голова висловив вдячність працівникам Лубенського районного управління ГУ ДСНС, водолазно-рятувальної станції за щоденну працю, в якій багато різних ризиків та небезпек, складнощів як професійних, так і морально-психологічних. «Проте, - зазначив він - ви завжди залишаєтесь в строю, готові в будь-який час доби оперативно реагувати на тривожні сигнали та повідомлення, на прохання про допомогу та порятунок».

Шановні рятівники Лубенської громади!

Ви - справжні герої наших днів, дякуємо вам за вірність обов’язку, мужнє протистояння викликами воєнного часу, стихіями та іншими надзвичайними ситуаціями.

У день професійного свята бажаємо вам щастя, здоров’я, добра і якомога менше тривожних викликів.  Завжди повертайтесь живими та неушкодженими зі службових завдань. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах!

З Днем рятівника України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови