Оперативна інформація станом на ранок 19.09.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 573-тя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Російські окупанти продовжують ігнорувати міжнародне гуманітарне право, здійснюють обстріли не лише по позиціях українських військ, а й по цивільній інфраструктурі населених пунктів, тероризуючи мирних жителів. Так, минулої доби російська федерація завдала чергового удару по Україні крилатими ракетами повітряного базування та ударними БпЛА типу “Shahed-136/131”. Протиповітряною обороною знищено всі 17 крилатих ракет та 18 із 24 “шахедів” противника. На жаль, внаслідок таких терористичних дій кремля, є поранені серед цивільного населення, зруйновані житлові будинки та пошкоджена цивільна інфраструктура.

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 19 вересня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком.

Комунальні підприємства громади працюють над ліквідацією аварій, що трапилися на мережах та виконують планові завдання з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

Сьогодні, 19 вересня, о 12 годині на майдані Володимирському відбудеться церемонія прощання з героєм-захисником, нашим земляком РОЖНЯТОВСЬКИМ Михайлом Володимировичем.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066- 342- 27- 94!

Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови