Прощаємося із захисником. Сумуємо....

Знову гіркі звістки приходять на Лубенську землю з війни.

20 вересня 2023 року, виконуючи службові обов’язки в пункті тимчасової дислокації підрозділу, внаслідок гострої серцевої недостатності помер наш земляк, стрілець стрілецької роти військової частини, солдат БАС ВІКТОР ВОЛОДИМИРОВИЧ.

Віктор Володимирович народився 21 січня 1976 року у великій багатодітній родині в с. Пулинці, Лубенського району. Все його життя пов’язане з рідним селом і його людьми. Відразу після закінчення Ісківської середньої школи пішов працювати в колгосп. Сюди ж він і повернувся після строкової служби в армії.  Надзвичайно любив свій край, його природу. Вмів і полюбляв рибалити та збирати гриби. Користувався повагою серед односельців за виваженість і доброту.

Ще у 2014 році Віктор Володимирович став учасником антитерористичної операції. А коли війна чоботом російського агресора посунула на всю Україну вже 25 лютого 2022 року він рушив до військкомату та був мобілізований до Збройних Сил України. З того часу, разом з братом, чесно й віддано виконував свій військовий обов’язок. У березні цього року під Авдіївкою  отримав поранення, проте повернувся в стрій, до побратимів.

На жаль, не витримало його серце. Передчасно пішов у засвіти воїн, захисник, оборонець!

Вічна і світла пам’ять Віктору Володимировичу. Наші щирі співчуття його великій родині: мамі, сестрам, братам, всім родичам та друзям.

Нехай рідна земля, яку він так любив  буде йому пухом. Царство Небесне!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови