Прощаємося із захисником. Сумуємо....

Смерті захисників завдають пекучого болю, як би не приходили вони у нашу громаду.

25 вересня 2023 року внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув наш земляк, воїн-захисник, молодший сержант ДЯДЕЧКО ВОЛОДИМИР ГРИГОРОВИЧ.

Володимир Григорович народився 6 березня 1978 року в Лубнах. Закінчив середню школу №8 та професійно-технічне училище №53, що в с. Войниха.

Після строкової служби в армії закінчив Хорольський технікум сільського господарства. Проте, душа завжди лежала до техніки, автомобілів, тому, майже все життя працював водієм – на заводі ефективної кераміки в Лубнах, у військовій частині, на фірмі «Діодора».

Повномасштабне вторгнення зустрів у Києві. З перших же його днів вступив до лав територіальної оборони, а з травня 2022 року був призваний до лав Збройних Сил України. Служив водієм пожежної машини, брав участь у ліквідації наслідків влучання ворожої ракети у ТЦ «АМСТОР» у Кременчуці.

За сумлінну службу неодноразово відзначався подяками командування, нагороджений Почесним нагрудним знаком «Золотий хрест». Був поранений, але відновившись, повернувся до своїх побратимів. Страшний прикрий випадок обірвав життя воїна-захисника.

Поділяємо біль втрати разом з мамою, братом, дружиною, синами загиблого. Наші щирі співчуття та низький уклін.

Вічна шана, світла пам’ять і Царство Небесне воїну!

Панахида за загиблим ДЯДЕЧКОМ Володимиром Григоровичем відбудеться 27 вересня 2023 року о 14 годині за адресою: м.Лубни, вул. Вільна (колишня Маяковського), буд. 25

Прощання з воїном о 15 годині на Новаківському цвинтарі.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови