Оперативна інформація станом на ранок 27.09.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 581-ша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Минулої доби російська федерація завдала чергового удару по Україні застосувавши 38 іранських ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Постраждала припортова інфраструктура Одеської області. В результаті бойової роботи силами та засобами протиповітряної оборони було знищено 26 ворожих “шахедів”.

На території Лубенської громади вчора, 26 вересня, відбулася надзвичайна подія – розгерметизація газопроводу та вибух. Жертв немає. Наслідки ліквідовуються. За інформацією АТ «Лубнигаз» обмежень газопостачання на мережах не очікується. Безпека газопостачання зберігається на усій ліцензованій території АТ «Лубнигаз».

Ситуація на ранок 27 вересня залишається контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальні підприємства громади виконують планові завдання з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період та ліквідовують наслідки аварій.

Панахида за загиблим ДЯДЕЧКОМ Володимиром Григоровичем відбудеться 27 вересня 2023 року о 14 годині за адресою: м.Лубни, вул. Вільна (колишня Маяковського), буд. 25. Прощання з воїном о 15 годині на Новаківському цвинтарі.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066- 342- 27- 94!

Віримо в Збройні Сили України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови