З турботою про людей старшого покоління

1 жовтня у нашій країні відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

Ця дата – чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам за вагомий внесок в розбудову країни, добросовісну працю. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

У територіальному центрі нашої громади багато уваги приділяється проблемам осіб літнього віку. І не тільки щоденною працею, а й тим, що соціальні фахівці щиро вболівають за своїх підопічних і радіють, коли бачать якою вдячністю світяться їх обличчя.

За підтримки міської влади в установі створено середовище, де поважні люди мають можливість відчувати себе не самотніми. Всі соціальні послуги надаються на безоплатній основі.

На обліку в територіальному центрі перебувають 2077 пенсіонерів. 90 соціальних робітників два рази на тиждень відвідують 945 одиноких стареньких нашої громади. Всім надаються якісні побутові послуги і робиться все можливе, щоб самотня людина почувалась завжди захищеною і потрібною.

У територіальному центрі всі пенсіонери громади та внутрішньо переміщені особи пенсійного віку можуть отримати послуги перукаря, швачки, взуттєвика, послуги з прання білизни та одягу, скористатись пунктом прокату технічних та інших засобів реабілітації.

З метою запобігання виникненню та розвитку можливих захворювань літні громадяни відвідують фізіотерапевтичний кабінет, тренажерний зал, займаються лікувальною фізкультурою.

Дорогі представники старшого покоління. Ваш вік прекрасний. Нехай осінь життя буде теплою і сонячною. Бажаємо вам міцного здоров’я, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою.

Зі святом! Разом до миру завдяки перемозі!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови