Вітаємо!

 

Шановні бібліотекарі Лубенщини!

 Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек!

На сьогодні в Україні функціонують близько 40 тисяч великих і малих бібліотек. Пишаємося тим, що на теренах Лубенської громади працюють сучасні, модернізовані, з новітніми технологіями та доступом до Інтернету книгозбірні: Лубенська міська бібліотека для дорослих імені Леонтовича, Публічна бібліотека імені В.Малика, міська дитяча бібліотека, а також сільські філії бібліотек, що знаходяться на території старостатів, і звичайно ж, шкільні.

Завдяки справжнім фахівцям, залюбленим у свою професію, наші бібліотеки є не лише сховищем інформації, а й багатофункціональним відкритим простором з комплексним поєднанням якісного літературного фонду, місцем для зустрічей та спілкування, креативним центром розвитку громад.

Бажаємо Вам, шановні працівники бібліотек, а також читачам, усім, хто любить і шанує Книгу, миру, доброго здоров’я, щасливих відкриттів, яскравих подій у культурному житті і творчих успіхів для розквіту Української держави. Нехай ваша працьовитість та високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал Лубенської громади.

З професійним святом – з Всеукраїнським Днем бібліотек!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови