Зустрічаємо на щиті Героя. Сумуємо…

Здається, над Україною прорвалася неосяжна хмара людського горя та сліз. Одна за одною зустрічаємо трагічні новини, від яких тамує подих, холоне кров.

Плаче небо, плаче родина, в невимовній тузі вся наша громада – отримуємо новину про загибель земляка, солдата Григорія Сергійовича ГАЙДУКА, навідника десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти десантно-штурмового батальйону.

Народився він 8 жовтня 1991 року в с. Вищий Булатець. У рідному селі минуло швидкоплинне дитинство та юність.

Закінчив В’язівську дев’ятирічку, після чого, як і кожен юнак, у майбутньому бачив себе щасливим та реалізованим, а отримавши загальну середню освіту, очікував на перспективи для втілення в життя власних планів та мрій.

Задля цього  наполегливо працював у різних сферах, шукаючи себе та власне покликання.

З 2021 року – займався підприємницькою діяльністю, прагнув розвивати власну справу, досягти особистого успіху та мирно жити з родиною на рідній землі.

Не судилося…

Залишився навіки молодим, віддав життя за Батьківщину. Солдат Григорій Сергійович ГАЙДУК мужньо виконав військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність.

Загинув наш земляк 23 серпня 2023 року в районі населеного пункту Роботине, Пологівського району, Запорізької області. Глибоко сумуємо разом з родиною: мамою та батьком, сестрою та братом захисника, дружиною, донькою та сином.

Прощання з Григорієм Сергійовичем ГАЙДУКОМ відбудеться 3 жовтня о 13.00 годині, біля сільського клубу, у с. Вищий Булатець.

Схиляємо голови в жалобі…

Царство Небесне! Вічний спокій! Світла пам’ять!

Ніколи не забудемо високої ціни перемоги, ніколи не пробачимо цієї гіркої втрати.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови