Оперативна інформація станом на ранок 05.10.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 589-та доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби на фронті відбулося 57 бойових зіткнень. Росіяни атакували Україну "Шахедами" з південного напрямку (мис Чауда, окупований Крим).

Згідно з повідомленням, усього зафіксовано пуски 29 ударних безпілотників.

Сили та засоби Повітряних сил у взаємодії із ППО Сил оборони знищили 24 «Шахеда» у межах Одеської, Миколаївської та Кіровоградської областей.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 5 жовтня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальні підприємства громади виконують планові завдання з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

Сьогодні об 11.00 годині в Лубнах, на Володимирському майдані відбудеться прощання із загиблим захисником Олександром Сергійовичем ГАПОНОМ. Панахида за загиблим розпочнеться о 12.00 годині у с. Засулля, вул. Харківська, 18.

Світла пам’ять захиснику, Царство Небесне! Глибокі співчуття рідним.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066- 342- 27- 94!

Боротьба за Україну триває! Слава нації!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови