Вітаємо!

Шановні працівники санітарно-епідеміологічної служби Лубенщини!

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Встановлене  воно Указом Президента від 5 жовтня 2004 року (№1178/2004) та щорічно відзначається у другу неділю жовтня.

Державний санітарно-епідеміологічний нагляд охоплює всі сфери життєдіяльності людини: умови проживання, праці, харчування, відпочинку, виховання і навчання дітей та підлітків. Тому санітарно-епідеміологічна служба займає ключову позицію в системі охорони здоров'я країни та нашої громади.

Пишаємося колективом професіоналів Лубенського РВП ДУ "Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України! Днями заклад, що має власну історію розвитку та становлення, відзначив 100-річчя з дня заснування.

1929-1930 рр. ця медична установа у Лубнах була міжрайонною санітарною службою, що обслуговувала 16 районів до створення Державної санітарної інспекції у 1933 році. Колектив райСЕС неодноразово був переможцем обласних змагань серед санепідемстанцій області, нагороджений різними почесними відзнаками. Свого часу тут проводилися показові заняття для медичних працівників, одноденні семінари-практики ВОЗ для лікарів Африки, Латинської Америки та деяких країн Західної Європи.

Сьогодні Лубенський РВП ДУ "Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" зберігає власну історію, творить її сьогодення та вписує нові сторінки.

Тож щиро дякуємо за сумлінну працю, чесність і високий професіоналізм. Нехай Вам завжди посміхається доля, життя дарує спокій і добробут, а робота приносить радість та задоволення. Миру, особистого щастя та задоволення від праці!

З Днем працівники санітарно-епідеміологічної служби Лубенщини!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови