Волонтери Лубенщини продовжують працювати на Перемогу

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко передав нагрудний знак «Волонтер України» знаному на території Лубенщини аграрію Володимиру Полив’яному. Нагородження ініційоване командуванням військової частини, враховуючи його постійну активну підтримку підрозділів Збройних Сил України.

З перших днів війни, як відзначають військові, Володимир Григорович долучився до надання дієвої допомоги армії, передовсім автомобільним транспортом, що додало нашим військовим ще більш потужної снаги у боротьбі з російськими окупантами.

Нагороду Володимир Полив’яний отримував на робочому місці, якраз оглядаючи черговий автомобіль, що повернувся з фронту для технічного відновлення. Для волонтера цей нагрудний знак – чергова відзнака не лише його роботи, а й усіх працівників, які обслуговують автомобілі та доправляють з-за кордону потрібні транспортні засоби.

Перемога здобувається важко і на всіх фронтах. Зараз вкрай важливо, не зневірюватися, аби наші військові відчували надійну підтримку на місцях. Завдяки Володимиру Полив’яному та багатьом представникам сільського господарства Лубенщини, які працюють, аби забезпечити необхідним наших захисників, перемога буде за нами.

Слава ЗСУ! Слава Волонтерам! Слава Україні! Разом до Перемоги!

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови