Зустріч з представниками БФ «СОС Дитячі Містечка»

Керівництво міста - Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, провели плідну зустріч з представниками благодійного фонду «СОС Дитячі Містечка» - національним директором Сергієм Лукашовим та юристкою Анастасією Осадчою.

На зустрічі також були присутні керівники структурних підрозділів апарату самоврядування: начальник відділу містобудування та архітектури Андрій Шмонденко, начальник Управління з питань комунального майна та земельних відносин Олександр Іващенко, начальник служби у справах дітей Тетяна Башлій.

Під час ділової зустрічі обговорені перспективи будівництва в Лубнах осередку сімейного влаштування осиротілих дітей – спільноти прийомних сімей «Дитяче Містечко». За підтримки європейських донорів, компанії «Велюкс», благодійний фонд шукає партнерські громади для здійснення такого проєкту й щиро радіє відчути зацікавленість громади Лубен.

Обидві сторони домовились розпочати необхідні правові та практичні заходи для здійснення цього проєкту. Його реалізація дасть можливість відчути сімейне тепло десяткам дітей та залучить до Лубен не лише кошти благодійників, але й увагу професійної та міжнародної спільноти.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови