Вітаємо з професійним святом!

 Шановні працівники та ветерани підприємств харчової промисловості Лубенщини!

Щиро вітаємо вас із професійним святом!

В Україні цей день щорічно відзначається відповідно до указу Президента України від 8 серпня 1995 року. Цьогоріч, на жаль, воно також припало на часи випробувань нашої країни і відбувається в складний період воєнної агресії росії проти України. Проте навіть за цих сумних обставин працівники харчової промисловості демонструють спроможність забезпечити продовольчу безпеку нашої громади.

Харчова промисловість – одна з найважливіших галузей господарського комплексу держави. Сьогодні її формують безліч великих, середніх і малих підприємств, які виготовляють м’ясні, молочні продукти, хлібобулочні вироби, жири, напої та багато іншого. Від працівників саме цієї галузі залежить кількість і якість продукції, якою ми забезпечуємо свій щоденний раціон.

Помітний внесок у розвиток харчової галузі громади вносять і невеликі підприємства, сімейні виробництва, мініцехи, пекарні, ферми. Виробники крафтових продуктів урізноманітнюють раціон вітчизняних споживачів, пропонують високоякісні вироби з унікальними смаками та ароматами.

Тож шановні працівники харчової промисловості Лубенщини! Прийміть слова заслуженої подяки та шани за вашу працю! Нехай кожен день приносить нові здобутки і досягнення, а ваше життя буде щасливим і радісним.

Зичимо мирного неба, міцного здоров’я, наснаги, людської вдячності за вашу працю та злагоди у родинах!

З професійним святом! З Днем працівників харчової промисловості!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови