Мережева зустріч щодо управління проєктами

12-13 жовтня у місті Полтаві відбулася мережева зустріч на тему «Управління проєктами», в рамках проєкту «Створення та розвиток потенціалу робочих груп із громадської безпеки та відновлення у партнерських громадах Полтавської області», яка впроваджується Асоціацією учасницького розвитку громад, за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні та за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Метою заходу була підтримка діяльності робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи партнерських громадах Полтавської області шляхом проведення навчання, консультацій щодо залучення місцевих зацікавлених сторін до розв'язання актуальних питань щодо соціальної згуртованості, відновлення та громадської безпеки. Від нашої громади активну участь у мережевій зустрічі взяли представники відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради та Лубенського районного осередку всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Захід провели модератори: Леонід Донос – виконавчий директор Асоціації, Маріам Полоян – комунікаційна менеджерка Асоціації та Андрій Кметь – фінансовий менеджер Асоціації, експерт з бюджетування.

Мережева зустріч стала платформою для обміну знаннями, досвідом та ідеями, сприяла створенню партнерств і забезпечення підтримки, спрямованої на покращення робочих груп, внесення позитивних змін у громади Полтавської області.

За два дні учасники отримали та поглибили свої знання з м’яких та твердих навичок щодо проєктного менеджменту, розробили проєкти місцевого розвитку та план фандрейзингу для реалізації своїх ідей.

Тож дякуємо усім причетним до організації і проведення цієї зустрічі та сподіваємося, що отримані знання, досвід і нові знайомства допоможуть у втіленні та реалізації проєктів та забезпечать розвиток Лубенської територіальної громади.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови