Зустріч з першокурсниками – майбутніми працівниками соціальної сфери.

18 жовтня в Лубенському міському центрі соціальних служб відбулася зустріч із студентами першого курсу Луганського Національного університету ім. Тараса Шевченка, які здобувають освіту за спеціальністю «Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія».

Провідні фахівці із соціальної роботи Таміла Дідик та Світлана Кулакова ознайомили присутніх із специфікою та напрямками роботи центру соціальних служб, а саме: надання соціальних послуг сім’ям/особам, які опинилися в складних життєвих обставинах; робота з особами, які відбувають покарання без позбавлення волі; соціальне супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу; вжиття заходів з метою протидії та попередження домашнього насильства та насильства за ознакою статі; організація і проведення просвітницької та консультативної діяльності в навчальних закладах Лубенської територіальної громади, ФДУ «Центр пробації» та Лубенській міськрайонні філії центру зайнятості відповідно до плану заходів.

Також в ході активної бесіди обговорено актуальні питання, які стосуються соціальної роботи з внутрішньо переміщеними особами, надання їм юридичної та першої психологічної підтримки.

Приємно радує, що наше молоде покоління має бажання більше пізнавати особливості обраної майбутньої професії, а також переймати досвід у фахівців, які радо діляться своїми теоретичними та практичними знаннями

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови