«Мандрівка без кордонів»

Нещодавно у Лубенській міській бібліотеці для дорослих імені Володимира Леонтовича   відбулася віртуальна подорож Прагою. Вояж проходив у рамках бібліотечного проєкту «Мандрівка без кордонів». Користувачі книгозбірні, любителі цікавих пригод, занурилися у архітектурні дива столиці Чехії, а провів їх вуличками адміністративного центру Середньочеського краю - Прагою методист ДЮКСОТ «Валтекс» Микола Полонський. Цікава розповідь, наповнена фотосвітлинами, відео та чудовою оповіддю не залишила подорожуючих байдужими.

Тож із захопленням слухали про одне з найкрасивіших міст Центральної Європи, були вражені величчю споруд у готичному стилі, барокко, захоплені красою Карлового мосту, Празького Граду, фортецею Вишеград, Староміською площею з Тинським храмом. Тепер користувачі книгозбірні знають і про вузькі бруковані вулички Праги, і про затишні кав’ярні, і про найдоступніший вид міського трансорту – трамвай, і про чеське пиво – один з головних напоїв країни.

Отож наподорожувались досхочу, обмінялися враженнями та задали низку запитань модератору Миколі Полонському, на які він відповів залюбки.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови