Оперативна інформація станом на ранок 24.10.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 608-ма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Терорист продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни. За повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби відбулося 55 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснив 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Крім того, сьогодні вночі, російські окупанти завдали чергового авіаційного удару по Україні, застосувавши 6 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Протиповітряною обороною знищено всі ударні БпЛА.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 7 ударів по  районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 3 - по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділами ракетних військ уражено 8 артилерійських засобів, 4 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, станцію РЕБ, понтонно-мостову переправу противника, а також у двох районах здійснено дистанційне мінування місцевості.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 3 - по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділами ракетних військ уражено 8 артилерійських засобів, 4 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, станцію РЕБ, понтонно-мостову переправу противника, а також у двох районах здійснено дистанційне мінування місцевості.

На території Лубенської громади ситуація наранок 24 жовтня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Триває посилена підготовка комунальних підприємств громади до роботи в осінньо-зимовий період. Аварійні ситуації, що виникають у комунікаційних мережах, потупово ліквідовуються.

Сьогодні о 12:00 годині на Володимирському майдані у Лубнах, відбудеться прощання із земляком МАЛИХОМ Володимиром Володимировичем, який поклав життя за Україну. Віддаймо останню шану герою разом! Глибокі співчуття рідним.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066- 342- 27- 94

Разом ми незламні! Разом переможемо!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови