Працювали юні пошуковці

23 жовтня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих імені Володимира Леонтовича працював пошуковий загін «Зерно просвіти» Першої гімназії імені Матвія Номиса. Юні пошуковці, дев’ятикласники Б та В класів разом з педагогами-наставниками, вчителем зарубіжної літератури Світланою Шуляк та вчителем математики Тетяною Шелег, збирали інформаційні матеріали щодо дослідження діяльності Лубенського літературного об’єднання імені Олеся Донченка в межах століття.

Попрацювали із зібранням періодичних видань, які зберігаються у книгозбірні, ознайомилися з літературою місцевих корифеїв, членів літоб’єднання. Мотиваційним інформаційним джерелом стала для пошуковців книжкова виставка «З любов’ю бібліотеці», де представлені книги з дарчими написами книгозбірні, левова частка яких належить письменникам Лубенщини та які у свій час було презентовано у бібліотеці. Скористалися юні пошуковці і медіаархівом книгозбірні, де зберігаються світлини із творчих інвентів, зустрічей із членами літературного об’єднання, дипломантами премії імені Олеся Донченка, вручення якої проходить у книгозбірні.

Бібліотека бажає юним пошуковцям успішно реалізувати творчий потенціал, вдало написати роботу та гідно представити її на усіх презентаційних рівнях!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови