Реалізовуємо програму ментального здоров'я "Ти як" у Лубенській громаді

У часи війни ми намагаємося бути підтримкою для інших. Здається, що про власний психологічний стан можна подбати пізніше, якщо вистачить часу. Але згадайте правила безпеки у літаку: спершу надягніть кисневу маску на себе, щоб потім змогти допомагати.

Тож у Лубенській територіальній громаді, в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «ТИ ЯК ?» учасницями проєкту – Юлією Мартиновою, фахівцем із соціальної роботи Лубенського міського центру соціальних служб, Альоною Реутою, психологом КП «КНП ЛМЦП МСД», Таїсою Сягайло, практичним психологом Вищебулатецької гімназії, Катериною Когут, практичним психологом Академічного ліцею «Європейський» були проведені тренінги в закладах соціальної сфери і закладах освіти громади з метою підвищення рівня обізнаності щодо психічного здоров’я.

Учасники тренінгів були ознайомлені з простими вправами, які допоможуть впоратися зі стресом та його наслідками, налаштують на плідну роботу, сприятимуть атмосфері емоційного відновлення, почуттю безпеки та психоемоційного комфорту.

Важливо розуміти, що стан психічного стану впливає на якість життя, допомагає справлятися зі стресами та реалізовувати власні здібності.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови