Робота за покликом серця

У першу неділю листопада в Україні вшановують працівників соціальної сфери. Це свято - свідчення високої оцінки людей, які присвятили себе милосердю, доброті, допомозі нужденним.

На сьогодні територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області обслуговує 1992 пенсіонери громади. З них осіб з інвалідністю 459. 90 соціальних робітників установи обслуговують 951 підопічний вдома, як по міській, так і по сільській місцевостях.

Працювати з людьми й для людей – справа не з легких, та все ж це покликання і багато хто з соціальних працівників вже не уявляє свого життя без цієї роботи. Адже це своєрідна «швидка соціальна допомога», яка так необхідна одиноким стареньким.

У відділенні денного перебування соціальні послуги отримали 436 підопічних. Поважні жителі громади із задоволенням відвідують кабінет лікувальної фізкультури, фізіотерапевтичний кабінет, послуги з масажу.

Великим попитом у територіальному центрі користується послуга для осіб з інвалідністю «Соціальне таксі».

У відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги на обліку перебуває 605 підопічних, які можуть отримати послуги перукаря, швачки, взуттєвика, послуги пункту прокату засобів реабілітації, прання одягу та білизни.

Подякою наших підопічних за отримані послуги є щирі слова на адресу працівників, гарний настрій та приємна посмішка.

Тож користуючись нагодою, хотілося б висловити слова подяки всім працівникам соціальної сфери, ветеранам галузі за безкорисливе служіння людям, за милосердя та доброту. Сили всім і наснаги, витримки та міцного здоров’я, добробуту і довгоочікуваної перемоги.

 

Директор територіального центру                       Наталія СУХОНОС

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови