Зустріч з питань безпеки на транспорті

2 листопада у приміщенні виконавчого комітету Лубенської міської ради відбулася робоча зустріч з питань безпеки на транспорті за участі начальника відділу державного нагляду (контролю) у Полтавській області Укртрансбезпеки Дмитра Ткаченка. На зустрічі були присутні заступник Лубенського міського голови Олександр Діденко, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Олена Цох-Карунська, в.о.начальника Управління житлово-комунального господарства Олександр Яременко та спеціалісти відділу з питань забезпечення представництва інтересів жителів сільських територій, сектору з питань пасажирських перевезень та відділу благоустрою.

Під час зустрічі обговорювалися питання забезпечення безпеки пасажирських перевезень, здійснення габаритно-вагового контролю вантажних транспортних засобів та збереження автошляхів у громаді. Жваве обговорення викликало питання місць встановлення вагових та необхідності здійснення систематичного габаритно-вагового контролю, адже це є запорукою збереження доріг у належному експлуатаційному стані. Присутні дійшли спільної думки, що чинне законодавство потребує вдосконалення у частині посилення контролю за експлуатацією доріг, особливо в умовах сьогодення, коли основний тягар з ремонту доріг беруть на себе саме територіальні громади.

Дмитро Володимирович запропонував проведення спільних з громадою рейдів та заходів у межах повноважень та запевнив у зацікавленості максимально оперативного вирішення проблемних ситуацій. Ця ініціатива була одностайно підтримана усіма присутніми.

Тож сподіваємося, що сьогоднішня зустріч покладе початок міцним і ефективним робочим звʼязкам між Лубенською територіальною громадою та Укртрансбезпекою, що буде на користь мешканцям усієї громади.

{gallery}stories/2023/11/Ekonom{/gallery}

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови