Привітали працівників соціальної сфери нашої громади

3 листопада у приміщенні виконкому відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери. На заході, де вітали справжніх професіоналів у своїй галузі, були присутні: перший заступник Лубенського міського голови Олег Соболєв, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, керуюча справами виконкому Юлія Білокінь, запрошені.

Не секрет, що соціальна робота − складний процес, який вимагає особливих особистих якостей, адже це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. А відзначення такого свята – справедлива пошана суспільства за щоденну, не завжди помітну, але таку потрібну справу – розв'язання соціальних проблем населення.

Тож у залі засідань виконкому Лубенської міської ради зібралися ентузіасти, які щодня виявляють милосердя, створюють добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душ. Тому добрим словом та вдячністю згадували на урочистостях колективи працівників Територіального центру соціального обслуговування, Лубенського міського центру соціальних служб, Лубенського міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, - усіх фахівцяів, дотичних до соціального напрямку роботи, чия праця зазвичай знаходиться за лаштунками та мало помітна.

 Не секрет, що робота соціального працівника - складний процес, який вимагає особливих особистих якостей, адже це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. А відзначення такого свята – справедлива пошана суспільства за щоденну, не завжди помітну, але таку потрібну справу – розв'язання соціальних проблем населення. Про це говорив у вітальному слові перший заступник Лубенського міського голови Олег Соболєв.

Також Олег Анатолійович вручив почесну грамоту Полтавської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Полтавської області, активну діяльність із надання всебічної допомоги українським військовим та внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок російської збройної агресії, директору територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), депутату обласної ради Наталії Сухонос. Також Наталія Василівна була відзначена цього дня почесною грамотою Департаменту соціального захисту населення Полтавської ОДА, а колектив терцентру – подякою від штабу одного з добровольчих формувань територіальної громади та від БФ «Спільні справи». Ці нагороди вручали керівники вищезгаданих установ – Олександр Жалдак та Катерина Скуратовська.

До вітань приєднався начальник управління соціального захисту населення Віктор Щербак, який подякував багатьом колегам за тісну, злагоджену співпрацю.

Самі ж працівники соціальної сфери висловлювали вдячність за підтримку та розуміння керівництву влади громади, безпосередньо заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірині Харченко, яка координує цей напрямок діяльності та фахівцям структурних підрозділів, пов’язаним з соціальною сферою.

На урочистостях відзначені також Департаментом соціального захисту  населення ОДА кращі працівники терцентру: Людмила Полюлях, Любов Литовченко, Юлія Куць.

Крім того, чимало сумлінних працівників соціальної сфери за самовіддану працю та з нагоди професійного дня було нагородженено грамотами виконавчого комітету Лубенської міської ради.

Управління культури та мистецтв, найкращі артисти громади підготували невелику святкову програму – пісенні сувеніри, виконання яких супроводжувалося  бурхливими  оплесками.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови