З професійним святом!

Шановні працівники соціальної сфери Лубенської громади!

     Щиро вiтaємо iз професiйним святом! Ви обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнiстичну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi.

Щира вдячність за професіоналізм, фаховість та великий об’єм дуже різної, але такої необхідної роботи, що лягає на плечі працівників управління соціального захисту населення, Лубенського міського територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Лубенського міського центру соціальних служб, Лубенського міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, фахівцям, дотичним до соціального напрямку роботи відділів та служб апарату самоврядування, - усім причетним до свята!

Сьогодні у цей нелегкий час для нашої країни та Лубенської громади, ваша робота набуває виняткової важливості. Адже ви опікуєтеся вимушеними переселенцями, сім’ями учасників бойових дій, родинами загиблих, ветеранами, людьми з обмеженими фізичними можливостями, одинокими та громадянами похилого віку, незахищеними категорями населення та всіма тими, хто у важкий період життя потребують підтримки та допомоги.

Вам випало непросте завдання - реалізовувати соціальну політику  в найтяжчий час випробувань для держави, у період війни, постійних суспільних змін та перетворень, коли люди особливо потребують уваги і турботи. Ваша робота пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших проблем громадян. Своєю працею Ви даєте людям надію на краще життя, зміцнюєте їх довіру до влади, сприяєте утвердженню злагоди і спокою у суспільстві.

Тож прийміть велику вдячність та найкращі побажання від усієї Лубенської громади за клопітку працю, за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, за душевну щедрість,  сердечність, небайдужість до чужого горя і болю.

Бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба, особистого щастя, радості, невичерпної життєвої енергії та людської вдячності. Нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!

З професійним святом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови