Прощаємося з кращими... Сумуємо...

Ця страшна війна руйнує не лише наше мирне існування на власній землі. Вона руйнує цілий Всесвіт, адже йдуть на небо молоді, найкращі, мужні, чесні… Горе і біль не покидають лубенців.

6 листопада 2023 року у бою проти російських агресорів поблизу н.п. Іванівка Куп’янського району Харківської області, вірний військовій присязі,  під час мінометного обстрілу отримав поранення не сумісні з життям і загинув наш земляк - бойовий медик стрілецького батальйону військової частини Національної Гвардії України, молодший сержант ФЕСЕНКО ОЛЕКСІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ.

Олексій Фесенко народився 31 березня 1999 року у Лубнах. Навчався у загальноосвітній школі №4, а пізніше закінчив Лубенське медичне училище.

Олексій прагнув вчитися і вдосконалюватися, тож, у 2019 році вступив до Полтавського університету економіки і права та отримав спеціальність у галузі фізичної культури і реабілітації.

За своє таке недовге життя Олексій зробив безліч добрих хороших справ, адже дуже любив не лише людей, а й братів наших менших – тварин. Його пам’ятають надзвичайно світлою людиною: добрим, чесним, гарно вихованим, товариським.

Служіння Батьківщині та дух братерства були для Олексія не пустими словами. Він повернувся у стрій навіть після контузії, адже рятував своїх товаришів і був їм потрібен.

Щемить від болю серце. Ще одна світла душа і мужнє серце у Небесному воїнстві. Не встиг створити сім’ю, діждатися дітей і навчити їх так любити Україну, як любив її сам.

Щирі співчуття батькам Героя, його рідним та друзям. Схиляємо голови в журбі.

Світла пам’ять та Царство Небесне!

Прощання з ФЕСЕНКОМ Олексієм Анатолійовичем відбудеться 11 листопада о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови