З професійним святом!

Традиційно 16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Саме в цей день у 1924 році в Харкові в етері прозвучала перша радіопередача. У 1994 році Укртелерадіокомпанія запропонувала керівництву держави встановити 16 листопада як професійне свято для теле-, радіопрацівників.

 Сьогодні це професійне свято як тележурналістів і радійників, так і зв'язківців, працівників інтернет-комунікацій, режисерів, операторів, продюсерів – усіх, хто причетний до творчої праці та динамічного ритму життя в інформаційній сфері. Багато мешканців громади щоденно слідкують за актуальними новинами на Лубенщині та в державі в цілому, чекаючи на оперативну  інформацію, важливі повідомлення. 

Тож принагідно вітаємо колектив КУ «Радіо-Лубни», телекомпанії «Лубни», зв’язківців, а також тих працівників, яких  ми часто не бачимо в кадрі, – всіх , хто допомагає створювати гарні та  якісні сюжети, матеріали, теле- та радіопередачі.

Щиро бажаємо позитивних, цікавих тем для репортажів, творчого горіння та натхнення. Зичимо також нових фахових та особистих досягнень й безліч можливостей для реалізації всіх своїх креативних задумів!

З професійним святом!

З Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови