Горе на Лубенщині. Сумуємо....

Біль і сум, сльози й безмежне горе… Тепер через ці почуття сприймають українці кожне повідомлення про визволення ще одного населеного пункту. Знову біда у лубенській родині.

15 листопада 2023 року в районі населеного пункту Керамік Покровського району Донецької області в бою за Україну, її свободу й незалежність, мужньо виконавши військовий обов’язок, вірний військовій присязі загинув наш земляк – стрілець-снайпер механізованого батальйону військової частини, старший сержант БОЦЕНКО ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ.

Володимир Миколайович Боценко народився 20 січня 1982 року в с. Засулля. Закінчив Засульську загальноосвітню школу. А пізніше Хорольський агропромисловий коледж.

Після строкової служби у лавах Збройних Сил України все його життя було пов’язане з одним підприємством – Лубенським насіннєобробним заводом. Тут він працював головним енергетиком, звідси і пішов захищати Україну.

Володимир захоплювався технікою, музикою, але найбільшою цінністю завжди вважав сім’ю. Був надзвичайно уважним до потреб своїх рідних і справжньою опорою родині.

Пригинає горе плечі. Сумуємо разом з рідними Володимира Миколайовича. Наші щирі співчуття мамі й батькові, дружині, синам, сестрі й бабусі.

Світла і добра пам’ять про героя, що віддав своє життя за наш спокій і можливість жити у вільній країні, назавжди житиме у серцях земляків.

Царство Небесне і вічний спокій! Герої не вмирають!

Прощання з БОЦЕНКОМ Володимиром Миколайовичем відбудеться 21 листопада о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Панахида за загиблим відбудеться 21 листопада о 13 годині в с. Войниха, за адресою  вул. Європейська, 9.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови