Оперативна інформація станом на ранок 21.11.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 636-та доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Ворог продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору.

Протягом минулої доби терорист  завдав 5 ракетних, 10 авіаційних ударів, здійснив 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового удару по Україні, застосувавши 4 зенітні керовані ракети С-300, крилату ракету «Іскандер-К» та 11 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено крилату ракету “Іскандер-К” та 10 ударних БпЛА.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 21 листопада залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальні служби посилено працюють над виконанням планових завдань  в осінньо-зимовий період, проводять перевірки об’єктів житлово-комунального господарства, бюджетних установ до опалювального сезону.

У зв’язку з проведенням церемонії прощанням із загиблим земляком БОЦЕНКОМ ВОЛОДИМИРОМ МИКОЛАЙОВИЧЕМ, тематичний захід з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи відбудеться 22 листопада. Прощання із полеглим воїном розпочнеться о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах. Панахида за загиблим відбудеться 21 листопада о 13 годині в с. Войниха, за адресою:  вул. Європейська, 9. Вічна слава герою!

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066- 342- 27- 94

Слава нації! Смерть ворогам!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови