Оперативна інформація станом на ранок 01.12.2023 р.

Слава Україні! Розпочалася 646-та доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Ворог продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору.

Протягом минулої доби відбулося 82 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 71 авіаційний ударів, здійснив 80 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще 1 — по зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 6 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 6 зенітно-ракетних комплексів, 2 склади боєприпасів, 1 радіолокаційну станції та 2 станції радіоелектронної боротьби противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 1 грудня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Прохання до мешканців Лубенської територіальної громади, що мають приватний автотранспорт: дотримуйтесь Правил паркування транспортних засобів, уникайте випадків паркування автотранспорту на узбіччі доріг, щоб не перешкоджати роботі комунальних служб з очищення проїжджої та прибордюрної частини дороги.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066- 342- 27- 94

Слава нації! Смерть ворогам!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови