У терцентрі відбувся захід до Міжнарожного Дня людей з інвалідністю

3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю. Це день, коли людство спрямовує увагу та турботу до проблем людей з інвалідністю, захист їх прав і гідності. Відзначення цієї дати - це нагадування людству про обов’язок виявлення турботи і милосердя.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) постійно надає допомогу тим, хто її потребує. Працівники закладу допомагають людям з інвалідністю у закупівлі харчових продуктів та медикаментів, прибирають житло та надають допомогу в обробітку присадибної ділянки, допомагають в оформленні субсидії, а також надають послуги перукаря, швачки, забезпечують засобами реабілітації через пункт прокату та надають послуги по перевезенню «соціальне таксі».

Ми безмірно поважаємо людей, які щодня перемагають свою недугу, захоплюємося їхньою силою волі і духу, тим, що, незважаючи на труднощі, вони не просто живуть, а й ведуть активний спосіб життя, займаються художньою самодіяльністю  та дарують свою пісенну творчість відвідувачам на різноманітних заходах.

Тож не стояли осторонь і напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю і в приміщенні Територіального центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг) взяли участь у  тематичній годині «Хай у кожному із нас палає свічка милосердя».

Саме через реалізацію свого творчого потенціалу люди, які мають розлади в здоров’ї, вади та різні недуги на таких заходах відчувають впевненість у своїх силах, відчувають світ у всьому його різнобарв’ї та навчились змінювати  своє життя на краще.

 

Завідувач відділення денного

перебування Людмила Полюлях

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови