Всі ми рівні, всі ми особливі!

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства  та  привертає увагу до їх проблем. Це день толерантності, доброти, небайдужості.

Особливою частиночкою є діти, які від народження потребують посиленого батьківського догляду, любові, уваги, зусиль  та розуміння оточуючих.

Лубенський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю працює, надає послуги і допомагає  батькам  навчити своїх дітей гідно жити серед інших людей, розуміти себе та інших, стати максимально самостійними, досягти оптимального фізичного, інтелектуального, психічного і соціального рівня діяльності.

У 2023 році вже проходять курси реабілітації понад 240 дітей. З них 20 дітей – внутрішньо переміщені діти. Спеціалісти Центру з розумінням і толерантністю відносяться до батьків і дітей, «вкладаючи» в дітей  не тільки свої знання та вміння, а й частиночку своєї душі та тепла. Всі реабілітаційні послуги надаються в повній мірі.

Як завжди, в Центрі розміщена інформація про видатних людей з інвалідністю минулого та сьогодення. Дитячі роботи вихованців (особисті і групові) будуть розміщені в Лубенській картинній галереї.

Висловлюємо вдячність всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

Хочемо побажати дітям  - здоров’я, гарного настрою, сімейного затишку та батьківської любові. Батькам  -  виняткової  сили духу і непохитної  віри в цінність життя їхньої дитини, сил і натхнення. Всім людям  -  сердечності та душевної доброти.

Чекаємо на вас за адресою:   м. Лубни, вул. В Чорновола (Л.Толстого) 16/27.                               

Наш телефон: (05361) 72-515

 

Директор Центру                      

Оксана Погребняк

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови