Дякуємо волонтерам Лубенщини!

Шановні волонтери Лубенської громади!

     Сьогодні люди в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів та дякують тим, хто демонструє справжнє добро, безкорисливість, шляхетність, гуманність, готовність прийти на допомогу, не чекаючи за це винагород.

       В Україні волонтерський рух розпочався у 90-х роках XX століття, а на рівні держави офіційно був визнаним 10 грудня 2003 року постановою Кабінету Міністрів Після 24 лютого 2022 року волонтерський рух показав світові, що це потужна сила, яка здатна організовувати, об’єднувати та допомагати розв’язувати серйозні питання.

        Допомога волонтерів завжди  була  на часі й вкрай потрібна, а особливо сьогодні, адже на плечах наших волонтерів лежить неабияка відповідальність.  Під час війни волонтери нашої Лубенської громади – це головна підтримка для ЗСУ, наших військових, добровольців, вимушено переміщених осіб, одиноких та немічних, людей з інвалідністю, безпритульних тварин. Вони виробляють, знаходять та доправляють до місця призначення необхідні речі, харчові продукти, предмети першої необхідності, підтримують моральний дух бійців.

        Тож від усієї нашої громади висловлюємо слова щирої поваги та захоплення волонтерам - усім, без вийнятку, хто знайшов у собі силу, відвагу та потребу здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. Низький уклін вам та безмежна вдячність за світло душі, патріотизм, самовіддачу, що неодмінно повернуться добром та нашою спільною перемогою над ворогом!

           З Міжнародним Днем волонтера!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови