Зустріч Лубенського міського голови з волонтерами Лубенщини

5 грудня у приміщенні виконкому відбувся круглий стіл з головами волонтерських організацій Лубенської територіальної громади за участю Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка. На зустрічі була присутня керуюча справами виконавчого комітету Юлія Білокінь, запрошені.

Загалом це було спілкування у невимушеній атмосфері, під час якого Олександр Грицаєнко висловлював вдячність від усієї громади як окремим лубенцям, так і цілим громадським організаціям та благодійним фондам, що займаються волонтерством з доброї волі та за покликом серця.

Багато з них, на жаль, не змогли бути присутніми особисто, оскільки саме в цей час продовжували свою звичайну, повсякденну роботу: збирали, сортували, пакували та відправляли на фронт чи до лікарняних установ найнеобхідніші речі, харчові продукти, ліки, медикаменти та іншу провізію.

Говорячи про волонтерський рух на Лубенщині, що став потужною підтримкою для  ЗСУ, захисників України, громадян, постраждалих через російську збройну агресію, Олександр Грицаєнко відзначив, що працівники Лубенської міської ради, депутатський корпус також  активно долучаються до цього з перших днів початку повномасштабної війни. Зокрема вони надають фінансову підтримку, збирають кошти на придбання військової техніки та спорядження, на поховання загиблих героїв-земляків, активно співпрацюють з  волонтерами Лубенщини, а також з партнерами інших міст та країн.

На завершення Лубенський міський голова наголосив, що тільки об’єднавшись ми зможемо разом подолати ворога та здобути таку омріяну перемогу над російським терористом. На згадку про зустріч зроблене пам’ятне фото.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови