Привітали захисників громади з Днем Збройних Сил України

6 грудня, у День збройних Сил України, в приміщенні виконкому відбулося привітання військовослужбовців, членів добровольчого формування територіальної громади Лубенським міським головою Олександром Грицаєнком.

Говорячи про відзначення такого важливого, особливого свята для усієї нашої країни, Олександр Петрович зауважив, що воїни ЗСУ, куди входять і наші добровольці, земляки, демонструють справді небачений героїзм, мужність та витривалість. Тому сьогодні громада докладає усіх можливих зусиль для підтримки наших захисників та їхніх родин, для придбання усього необхідного для української армії, аби перемога над ворогом  обов'язково настала та запанував мир.

До привітань приєдналися голова Лубенської РДА Сергій Сіряченко, голова районної ради Тетяна Качаненко, депутат обласної ради Наталія Сухонос, які сказали багато теплих слів вдячності наадресу присутніх військовослужбовців - героїв сьогодення.

Керівники громади відзначили з нагоди Дня Збройних Сил багатьох присутніх в залі, потиснувши руку  особисто та висловивши захоплення й повагу.

Почесну грамоту Лубенського міського голови у врочистій атмосфері вручали  полковнику Володимиру Кравченку за зразкове виконання службових обов’язків із захисту територіальної цілісності і незалежності України, активну волонтерську діяльність та всебічну підтримку військових.

Крім того, військовослужбовці (ім’я та звання яких не називаємо з відомих міркувань) нагороджувалися подяками Полтавської обласної ради та грамотами виконавчого комітету Лубенської міської ради.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови