З професійним святом, колеги!

Шановні керівники та депутати, члени виконавчого комітету, працівники органів місцевого самоврядування громад, ветерани праці, колеги!

Щорічно 7 грудня відзначаємо наше з вами свято - День місцевого самоврядування. На органи місцевого самоврядування  завжди була покладена велика відповідальність за соціально - економічний стан територіальної громади, а з початку повномасштабної війни відповідальності, обов’язків та функцій у нас стало значно більше.

Адже з перших днів початку повномасштабного вторгнення ворога на наші землі, ми разом зустрічали українців, які вимушені були залишити рідні домівки та  шукали прихисток на території нашої громади, знаходили для них слова втіхи, надавали необхідну допомогу, поділяли їхній біль.

Поряд з цим ми підтримували та продовжуємо підтримувати Збройні Сили України, військовослужбовців, захисників добровольчого формування Лубенської громади, приймали важливі рішення задля підтримки наших воїнів, на придбання їм необхідного спорядження, зброї та військової техніки, а також на підтримку тяжко поранених солдат, родин загиблих земляків, на поховання полеглих героїв, які віддали життя за Україну.

Кожен з нас на своєму місці виконує дуже важливу місію, а тому праця кожного цінується, адже саме представники місцевого самоврядування, знаходячись найближче до людей, найкраще знають їх проблеми та готові зробити усе можливе, щоб їх розв’язати.

Тож з нагоди професійного свята висловлюємо вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої Лубенської громади.

Бажаємо вам професійних досягнень і успіхів у громадській роботі, вдячності від людей, міцного здоров’я, родинного тепла та стійкості й віри в нашу Перемогу.

З професійним святом!

З Днем місцевого самоврядування!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови