Відбулося чергове засідання Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості

7 грудня на чолі із першим заступником Лубенського міського голови  Олегом Соболєвим відбулося засідання Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості.

До роботи робочої групи цього разу приєдналася фахівчиня з мобілізації громад ПРООН Ірина Іщенко, експертка Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація учасницького розвитку громад» Світлана Олефір та фінансовий менеджер Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація учасницького розвитку громад» Андрій Кметь.

Головуючий у своєму вступному слові наголосив на тому, що робоча група є «живим організмом», який постійно змінюється, тому на цій зустрічі присутні дійсно небайдужі представники громади, які щиро вболівають за її майбутнє, та висловив радість з приводу того, що до цього засідання також долучилася велика кількість ініціативної молоді. Олег Анатолійович подякував партнерам за те, що завдяки їм відкриваються нові перспективи розвитку громади та члени робочої групи і всі зацікавлені отримують нові знання і компетентності.

Ірина Іщенко ознайомила присутніх  з результатами реалізації проєктів від громади, які були профінансовані ПРООН у рамках міні-ініціатив, та обговорила подальші напрямки, за якими можлива реалізація проєктів у майбутньому.

Про результати мережевої зустрічі робочих груп у м. Львів розповіла заступник начальника відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради Ірина Курило та відмітила безперечну користь таких зустрічей. Пані Ірина Іщенко зазначила, що команда з Полтавської області вигідно відрізнялась серед присутніх своєю активністю, досвідом та професіоналізмом.

Також участь у засіданні взяли начальник 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області полковник служби цивільного захисту Павло Різник та заступник начальника відділу превенції Лубенського районного відділу поліції ГУНП в Полтавській області капітан поліції Денис Зілінський, які озвучили поточні потреби закладів та висловили готовність долучитися до спільної діяльності задля громадської безпеки та соціальної згуртованості.

У ході засідання також було обговорено потреби та потенційні ініціативи з безпеки, план подальшої діяльності проєкту.

Наприкінці зустрічі Ірина Харченко подякувала молоді, яка долучилася до засідання, за небайдужу життєву позицію та запевнила партнерів у готовності громади до подальшої співпраці.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови