Оперативна інформація станом на ранок 15.12.2023 р

Слава Україні! Розпочалася 659-та доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Ворог продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору.

Протягом минулої доби відбулося 110 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 50 авіаційних ударів, здійснив 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши зенітну керовану ракету С-300 та 14 БпЛА типу «Shahed-136/131». Силами та засобами протиповітряної оборони знищено всі ударні дрони.

Протягом минулої доби авіація сил оборони завдала удари по 2 районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також, минулої доби наші захисники знищили 1 аеробалістичну ракету Х-47М «Кинджал».

Підрозділи ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління та 2 склади боєприпасів противника.

Прохання до мешканців Лубенської територіальної громади, що мають приватний автотранспорт: дотримуйтесь Правил паркування транспортних засобів, уникайте випадків паркування автотранспорту на узбіччі доріг, щоб не перешкоджати роботі комунальних служб з очищення проїжджої та прибордюрної частини дороги.

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066- 342- 27- 94

Слава героям ЗСУ! Слава українському народу!

вна інформація станом на ранок 15.12.2023 р.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови