У здоровому тілі – здоровий дух

Мабуть кожен з нас чув фразу: рух – це життя. Саме здоровий спосіб життя сміливо можна назвати інвестицією у наше довголіття. Завдяки тренуванням тіло довше залишається в тонусі, покращується самопочуття, регулярні вправи допомагають пришвидшити обмін речовин, зміцнити опорно-руховий апарат.

З великим задоволенням підопічні Територіального центру Лубенської міської ради відвідують заняття з лікувальної фізкультури, які завжди вправно проводить медична сестра Тетяна Хало. Вона професійно розробляє комплекс вправ з урахуванням вікових здібностей, а навантаження проводить обережно, аналізуючи стан здоров’я кожного. Комплекс ЛФК для літніх людей - це ліки, які не можна замінити ніякими медичними препаратами. І не важливо скільки вам років – 20 чи 80 – здорове фізичне навантаження завжди корисне і потрібне. Тим більше, в непростому сьогоденні, в умовах воєнного стану буває нелегко вгамувати негативні емоції: страх, тривогу, депресію. І тоді, як ніколи, на допомогу приходять фізичні вправи. «При їх регулярному виконанні вдається назавжди розпрощатися з багатьма хворобами» - кажуть підопічні. «А ще поліпшується настрій, з’являється бадьорість, зникає безсоння.»

Тож, запрошуємо літніх людей до територіального центру оздоровитися в кабінеті лікувальної фізкультури на тренажерних комплексах, отримати послуги з масажу.

У здоровому тілі – здоровий дух. А почати ніколи не пізно!

Директор Територіального центру

Наталія СУХОНОС

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови