Наші спортсмени - кращі!

І знову про нові вдалі виступи лубенських спортсменів. 5 нагород з кікбоксингу WAKO виборола МГО «Євроклуб Лубни» на Всеукраїнському турнірі WIZARD OPEN KYIV 2023.

15-17 грудня у місті Київ відбувся відкритий Всеукраїнський турнір WIZARD OPEN KYIV 2023 з кікбоксингу WAKO. Цей потужний спортивний захід приніс учасникам змагань неймовірні емоції і враження. А ще показав високий рівень навичок учасників. Спортсмени, які брали участь в цьому всеукраїнському турнірі, продемонстрували вражаючу майстерність та професіоналізм на кожному етапі змагань.

У Всеукраїнському турнірі WIZARD OPEN KYIV 2023 з кікбоксингу WAKO взяло участь близько 700 спортсменів з 61 клубу 18 областей України. Наша збірна «Євроклуб Лубни» представила 12 спортсменів. Лубенцям є чим пишатися.

Перемогу та призові місця здобули:

Алехно Данило – 1 місце

Куліков Артур – 1 місце

Михайлов Олександр – 2 місце

Бабенко Микита – 3 місце

Розовенко Ігор – 3 місце.

Вихованці «Євроклуб Лубни» продемонстрували високі досягнення під час змагань. Цей турнір дозволив спортсменам вдосконалити свої технічні навички з кікбоксингу та набути нового досвіду.

Навички, які вони здобули, є не лише результатом тривалого та важкого тренування, але й виявом справжнього прагнення до вдосконалення. Бійці показали високий рівень технічності, стратегічного мислення та фізичної підготовки.

Завдяки неперевершеній майстерності учасників турніру WIZARD OPEN KYIV 2023, кожен бій був напруженим та захопливим. Вони не лише представляли свої клуби та регіони, але й високопрофесійно взаємодіяли в ринзі, створюючи напружені моменти для глядачів та справжні випробування для своїх суперників.

Спортсменів готували до змагань тренери: Марат Мамедов, Антон Степаненко та головний тренер збірної Вадим Лютий.

Як завжди, теренерський склад висловлює щиру подяку організаторам за вдалу підготовку та бездоганне проведення турніру. Ваша велика робота і відданість сприяли створенню неймовірної атмосфери та відмінних умов для змагань. Дякуємо за те, що ви вірите у розвиток кікбоксингу та підтримуєте високий стандарт спортивних подій в Україні.

 Бажаємо всім учасникам подальших перемог та нових висот в їхній спортивній кар'єрі. Разом до перемоги.

Ці змагання були завершальними в цьому році. Але далі обовязково буде …

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови