З повагою до довгожителів !

 22 грудня відзначила свій 100-річний ювілей Минка Ганна Степанівна, яка все життя пропрацювала бібліотекарем в с. Тарандинці, де прививала любов до книг, знань, організовувала дозвілля. А у повоєнні роки (1943) працювала секретарем сільської ради. 

 

Привітати Ганну Степанівну з поважною датою з квітами та подарунками завітали до її оселі заступник міського голови Ірина Харченко, заступник директора територіального центру Жанна Даценко секретар мікрорайону№3 Валентина Савченко, голова Ради ветеранів міста Олексій Пивовар та колеги по бібліотечній справі. Також, теплі слова вітань звучали від дітей, онуків, правнуків, сусідів та друзів.

У свої 100 років Ганна Степанівна має світлий розум та гарну пам'ять, тому із болем в серці пригадує важкі роки голоду і воєнні лихоліття Другої світової війни й не може досі усвідомити як ті, хто пліч-о-пліч боровся разом з українцями з фашизмом, нині пішли на нас війною. Добре пам’ятає жінка перемогу у 1945 році й  вірить, що дочекається її  й у цій жахливій війні.

Комплексною Програмою розвитку соціального захисту населення на 2023 рік передбачено надання матеріальної та натуральної допомоги населенню нашої громади, забезпечення твердим паливом (дровами) громадян, які мають будинки з пічним опаленням. А крім того, передбачено надання натуральної допомоги ветеранам громади, яким виповнилося 90 років та 100 років.

(Детальну інформацію про життєвий шлях Минки Ганни Степанівни читайте в газетах «Лубенщина» та «Вісник»).

Директор Територіального центру

Наталія Сухонос

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови