«Зимовий аромат засніженої казки»

Напередодні різдвяно-новорічних свят у стінах Лубенської міської бібліотеки для дітей розгорнулося святкове дійство «Зимовий аромат засніженої казки», що відбулося за активної підтримки депутата Полтавської обласної ради Наталії Василівни Сухонос.

Музично-казкове, ігрове свято вигравало посмішками на обличчях дітей, бриніло радістю. Хороводи, інсценівки, поетичні рядочки, розваги, ігрові перегони, цікаві конкурси створили атмосферу гарного настрою. Із захопленням і цікавістю діти поринули у святкову круговерть. Вражали яскравими вбраннями та костюмами казкові та літературні герої. Хвилюючою складовою заходу стала рольова гра за книгою Міхаеля Енде «Пунш бажань» Разом з бібліотекарями яскраво виконали ролі  казкових героїв юні читачі Ярослав Німич, Даня Калинович, Богдана Лукіна, Давид Кравчук, Назар Мироненко, Зоряна і Святік Велички.

Поетичні рядочки, римування, розум, дитяча кмітливість переважили та перешкодили чорним справам Тиранії Упирихи і її племінника (героям Міхаеля Енде), завадивши в приготуванні відьмацького напою. В результаті отримали «солодкий пунш добрих  бажань», яким діти із задоволенням ласували. 

Тож нехай збудуться всі добрі побажання, що лунали на святі. Хай всі наші оселі будуть щасливі й веселі під ясним сонцем та мирним небом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови