Послуга перукаря для підопічних Територіального центру

Працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради у постійному пошуку нових форм і методів роботи. Для покращення обслуговування і наближення до населення, кожної середи перукарі відділення адресної натуральної та грошової допомоги Ірина Рудень та Оксана Тедеєва виїжджають до підопічних, які мають обмежену рухову активність та не мають можливості самотужки добратися до територіального центру. Виїзди проводяться на телефонні замовлення пенсіонерів нашої громади, які перебувають на обліку в установі.

Перукарські послуги надаються на безоплатній основі. Маючи з собою відповідне обладнання та інструмент наші майстрині надають послугу адресно за місцем проживання підопічних. Крім своїх професійних навичок, перукарі мають ще базові знання психології, вміють знаходити спільну мову, вирішують непрості життєві ситуації, а також вправно володіють почуттям гумору, цим самим допомагають стареньким створити гарний настрій. За чуйне та уважне ставлення, за вміння зробити охайну зачіску Ірина Рудень та Оксана Тедеєва постійно отримують слова подяки від наших підопічних.

У 2023 році перукарськими послугами скористались 733 пенсіонери, з них адресно – 177 чоловік. Кількість бажаючих отримати послугу перукаря  зростає. Виїзна робота максимально спрямована на задоволення потреб пенсіонерів та осіб з інвалідністю. Ми намагаємось нікого не залишити без уваги та допомоги, якісно надавати соціальні послуги тим, хто цього потребує.

Всіх бажаючих пенсіонерів та осіб з інвалідністю запрошуємо до територіального центру за адресами: Григора Тютюнника, 21 та проспект Володимирський, 37.

Контактні телефони: 62-057, 77-336.

Ми вам завжди раді.

Директор Територіального центру  Наталія СУХОНОС

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови