Проводимо групові консультації для клієнтів пробації

2 січня 2024 року Лубенським міським центром соціальних служб у Лубенському РВ філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області було проведено чергову групову консультацію на тему: «Криміногенний вплив соціального оточення на поведінку клієнтів пробації».

Під час консультації провідний психолог Марина Чернова ознайомила присутніх з формами, наслідками негативного впливу соціального оточення для подальшого життя, переконала у важливості наслідування позитивних прикладів та  протидії негативним впливам найближчого оточення.

Фахівець Лубенського районного відділу ФДУ «Центр пробації»  Катерина Кисіль наголосила на необхідності вироблення нової позитивної життєвої позиції, яка відповідатиме суспільним нормам та інтересам нашої держави.

Особам, запрошеним на захід, було надано рекомендації, щодо необхідності ведення здорового способу життя, налагодження взаєморозуміння між членами родини, недопущення випадків домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, ознайомлено з видами соціальних послуг, які надає Лубенський міський центр соціальних служб.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови