Презентовано соціальний паспорт Лубенської територіальної громади

28 грудня у Лубенській територіальній громаді БО БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», за участі заступника Лубенського міського голови Ірини Харченко презентовано соціальний паспорт Лубенської територіальної громади.

Соціальний паспорт Лубенської територіальної громади є важливим кроком у розвитку і підтримці спільноти, зроблений за сприянням місцевої влади спільно з експертами виконавчих органів міської ради та Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

Розробка цього соціального паспорта відображає дбайливе ставлення до потреб громади та визначає стратегічні напрямки її розвитку. Важливі аспекти, такі як освіта, охорона здоров'я, інфраструктура, соціальний захист, отримали пріоритетність у цьому документі. Він став наочним планом дій для забезпечення зростання якості життя мешканців.

Не менш важливою є роль соціального паспорта як інвестиційного інструменту для громади. Він створює основу для привернення інвестицій, оскільки надає чітку картину потреб і перспектив розвитку. Інвестори можуть бачити конкретні сфери, в які вони можуть вкласти свої ресурси для покращення умов інфраструктури, розвитку освіти чи підтримки медичних послуг.

Такий соціальний документ є не лише стратегічним планом, але й символом співпраці між владою та громадою. Він ґрунтується на увазі до потреб людей та спрямований на досягнення спільних цілей, що підвищує рівень довіри та відповідальності між усіма учасниками процесу розвитку.

У результаті, соціальний паспорт Лубенської територіальної громади стає не лише стратегічним документом, а й практичним інструментом для забезпечення сталого розвитку, покращення якості життя мешканців та привернення інвестицій для спільного процвітання всієї громади.

Відсутній плагін pdf, але ви можете завантажити файл pdf.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови